Access Rehab i Järnavik

Varmt välkommen till vår klinik Järnavik, mitt i Blekinge. Kliniken är vackert belägen på landsbygden, vid havet, på Pensionat Järnavik. Hit kan du vända dig för att få snabb hjälp när du har ont. 

Vi har varken långa köer eller krav på remiss. Däremot jobbar några av Sveriges bästa terapeuter här hos oss. Terapeuter som erbjuder en modern evidensbaserad sjukvård för ryggskott, nackspärr, muskelskador, huvudvärk, löparknä, ischias och allt annat som muskler och leder kan ställa till med. För att du ska hålla dig problemfri framöver hjälper vi dig gärna träna på rätt sätt. Vår målsättning är att komma till rätta med orsaken till problemen – så du får lite högre livskvalitet.

Hitta till oss:

Från Karlskrona: Ta Österleden/väg 28 och Ronnebyvägen mot E22 (10 min) Följ E22 och ta avfart 55-Trafikplats Bräkne-Hoby från E22 (20 min) Kör in på E22. I rondellen tar du 2:a avfarten och stannar kvar på E22. Vid korsningen 55-Trafikplats Bräkne-Hoby, håll höger och följ skyltarna mot Bräkne-Hoby/Järnavik/Tjärö

Från Skåne/Karlshamn: Kör ut på E22 (5 min)Följ E22 mot Guöviksvägen i Blekinge län. Ta avfart 54-Trafikplats Åryd från E22 (40 min). Vid korsning 54-Trafikplats Åryd, Kör i högerfilen och följ skyltarna mot Åryd. Ta Gamla riksvägen mot Järnavik.

Kliniken ligger på Pensionat Järnavik nere i hamnen på höger sida. Det finns parkeringsmöjligheter mitt emot pensionatet och ingång sker ifrån framsidan där Access Rehab-skylten finns. Slå er ner i soffan, i väntrummet, framför öppna spisen så kommer Ninni och hämtar er.

Ninni Norberg Pfeifer är legitimerad kiropraktor med 20 års klinisk erfarenhet av att arbeta som terapeut. Ninni behandlar i Redcords neuracmetod och kompletterar även sina behandlingar med en myofaschiell massageteknik som heter Revolving. Hon är också utbildad i dry needling. Intressen är träning i alla former, framförallt crawl, cykling och löpning. Att resa, vara i naturen och umgås med familjen tillhör också det bästa!

Jag tycker om att hjälpa andra människor på ett effektivt och relativt snabbt sätt. För mig ligger den största utmaningen i att hjälpa människor till ett smärtfritt liv.

Boka din behandling genom Access Rehabs hemsida.