linda-klang-yoga

Vill du komma med på ett härligt yogaretreat? Vi yogar, mediterar, är ute i naturen och äter vegetarisk mat hela helgen. En helg där du genom de yogiska teknikerna har möjlighet att få en djupare kontakt med dig själv.

Helgen innehåller yogapass, meditationer, promenader och vila. Vi äter vegetarisk mat som tillagas av pensionatet, umgås på ett enkelt yogiskt vis och bor i tvåbäddsrum. Helgen är öppen för alla, både du vana yogi och du som inte har yogat så mycket. Kom som du är! Känn dig innerligt varmt välkommen!

Vi startar kl 17.00 på fredagen och avslutar ca kl 11.00 på söndagen. Din investering är 2990 kr och inkluderar all mat, boende i 2-bädds rum och all aktivitet.

Plats: Vackra Pensionat Järnavik, 19-21/5-2017.

Helgen leds av Linda Klang som är int.cert. kundaliniyoga och meditationslärare och driver Blekinge Yogastudio samt finns med yoga online på yoginilindaklang.se .

Anmälan: Du anmäler dig genom mail linda@blekingeyogastudio.se eller telefon 0730-385060 till Linda Klang. Du bekräftar sedan din anmälan med att sätta in anmälningsavgiften 500 kr på Blekinge Yogastudios bankgiro 428-8536 . Resterande belopp skall senast vara betald 30/4. Begränsat antal platser.
Hör av dig om du har frågor eller funderingar!
Med varma hälsningar Linda Klang
www.blekingeyogastudio.se
www.yoginilindaklang.se