En dag för modiga män

Denna lördag i början av maj ges du möjlighet att på ett tryggt och fint sätt möta, och utveckla dig själv. Vi träffas i Järnavik – hjärtat av Blekinge.

Dagen startas och avlutas med Hatha-insprerade yogapass som passar dig oavsett om du har yogat tidigare eller inte. Vi lämnar prestation och krav utanför, och låter kropp, andetag och sinne mötas.

I passet guidas du av Åsa Warme Hallén, som har haft yogan som en del av sitt liv sedan 2006. För Åsa är det viktigt att yoga med glimten i ögat och att lämna prestigen utanför yogan. Det spelar ingen roll hur det ser ut – det är hur det känns som räknas!

Lördagens workshop, som modereras av Tony Hallén, kommer ge dig möjlighet att på ett strukturerat sätt samtala med dig själv inom områden som du skulle vilja utveckla. Det kan gälla dig själv som t.ex. förälder, kollega, chef eller partner. Du bestämmer själv på vilken nivå du vill gå på djupet i din framtida utvecklingsresa, men kommer att få möjlighet till coaching av både de andra deltagarna samt av moderatorn. Du kommer ges möjlighet att få med dig konkreta verktyg och en utvecklingsplan via teorier och reflekterande samtal.

Om moderatorn: Tony Hallén har mångårig erfarenhet som coach och mentor till ledare och medarbetare. Han har 15-årig erfarenhet som UGL-handledare och mentor till många ledare både inom Sverige och internationellt.

När du kommer till Järnavik befinner du dig mitt i Blekinge skärgård, du omringas av vackra naturreservat och hög biologisk mångfald med många pampiga ekar att luta dig mot, grönt gräs att gå barfota i, för dig som vill ta ett uppfriskande havsbad finns det många olika alternativ. Under dagen kommer Ninni Norberg, som sedan 2016 drivit Pensionat Järnavik, laga god genomtänkt mat som görs med kärlek. Exakt plats för dagen kommer delges när vi vet antalet deltagare.

Din investering: 1495:-
Datum: Lördagen den 4/5 -24. Kl. 08:00-17:00
Plats: Pensionat Järnavik, Järnaviksvägen, Blekinge skärgård
Swish till: 123 206 01 43 (Reverentia Management AB)
Betalning sker i samband med bokning. Dock senast 20 april 2024.

Pris: 695kr
Datum: Fredagen den 15/3 -24. Kl. 18:30-22:00
Plats: Pensionat Järnavik, Järnaviksvägen, Blekinge skärgård

Antalet platser är begränsade. Om det inte blir tillräckligt många deltagare förbehåller vi oss rätten att ställa in. I så fall sker full återbetalning.

Boka/mer info:

För att boka dig (eller om du har några frågor) mejlar du Åsa på asa@reverentia.nu. Anmälan är bindande. Men du är välkommen att överlåta din plats till någon annan.

Känn dig varmt välkommen till en dag för modiga män.
Hälsningar Tony & Åsa