Midvinterretreat 2024

Vi välkomnar dig till ett gnistrande dagretreat i midvintertid – den 27 januari 2024. Platsen är fantastiska Pensionat Järnavik i Blekinge. En genuint härlig och vacker plats mitt i naturen – nära till hav, klippor och skog. Här kommer du ges möjlighet att ge dig själv tid och utrymme att landa, reflektera, ladda om och kanske känna in din riktning för 2024 och bara vara. Vi kommer varva dagen med varierande yogapass, Yoga Nidra, gongspel, havsbad, tid vid sprakande brasor, kort vandring och frigörande dans. Och så klart pensionatets uppskattade frukostbuffé, lunch och fika.

Ta på dina skönaste kläder för yoga, dans, mys och kortare vandring. Packa ner dina bästa sockor, badkläder, ta din yogamatta under armen och kom! Ninni, Annica och Patricia finns på plats på pensionatet för att erbjuda dig utrymme att uppleva en minnesvärd dag utan krav och prestation.

Det blir din dag, din tid att vara här och nu, och landa i vad som är viktigt för dig.

Kom som du är! Du behöver inte ha några förkunskaper vad gäller yoga, dans eller bad.

Vilka är vi?

Du kommer få träffa den sprudlande Ninni, som tillsammans med Lasse ser till att allt flyter på och att maten vi får är tillagad med fina råvaror och mycket hjärta. Annica med sin sprakande energi och glädje håller ihop dagen och bl.a guidar dagens yogapass & Yoga Nidra. Patricia finns på plats med sin härliga energi och leder oss bland annat i en frigörande dans. Tillsammans väver de ihop dagen så det blir DIN dag. Varmt välkommen!

Datum: 27 januari 2024
Plats: Pensionat Järnavik, Järnaviksvägen, Blekinge skärgård
Pris: 1.495 kr, förskottsbetalning

Anmälan:

Intresserad? Välkommen med din anmälan till annicapaulssonlovstedt@gmail.com, skriv “Midvinterretreat” i ämnesraden, och vi återkommer till dig med betalningsinfo, och annat gällande dagen. Frågor och funderingar – bara maila!

Du hittar mer om evenemanget på Pensionat Järnaviks FB-sida.