Yogaretreat 13-15e maj 2022

Längtar du efter att landa och vila ut? Vill du på ett mjukt och inkännande vis hitta vägar framåt och (tillbaka till) naturlig glädje och kraft? Då är det här yogaretreatet för dig! Kanske upplever du stress och otillräcklighet, kanske känner du trötthet och vill åter finna inspiration, frid, energi och kreativitet.

Under den här helgen får du tid för reflektion och stillhet, och utrymme att fylla på med ny energi och riktning. Vi varvar mjuk och inkännande yoga med samtal, avslappningsövningar, reflektion, guidad meditation och vila. Vi yogar både inne och ute i naturen.

Fakta Retreat

Datum: 13-15 maj 2022
Tid: ankomst fredag mellan kl 14 och 15, hemresa söndag ca 14.30
Vi hämtar dig gärna vid tåget som ankommer 13.34 eller 14.34 till Bräkne Hoby station på fredagen och lämnar dig i tid för det tåg som avgår 14.18 på söndagen.

Plats: Magasinet vid Pensionat Järnavik, Järnaviksvägen, Blekinge skärgård
Pris: 4500 kronor om du bokar före 13 mars 2022, därefter 5000 kronor 
(priset inkluderar all mat, fika, boende i delat dubbelrum och kursavgift)

Inför retreatet:

Du är varmt välkommen att komma till detta retreat precis som du är. Du behöver inte ha några förkunskaper, men gärna en längtan efter att vara nära dig själv och hitta tillbaka till din inre kärna och ta emot allt det du längtar efter. 

Om platsen:

Pensionat Järnavik ligger precis vid havet i Järnavik, i Blekinge skärgård. Alldeles intill kajen där båtarna till Tjärö avgår. Vi kommer att hålla till på mysiga Magasinet (ett par kilometer från pensionatet) alldeles för oss själva, där det är en enkel standard med fantastisk atmosfär. Här är lätt att trivas och koppla av, mitt i ett naturreservat. På övervåningen finns den charmiga yogasalen med utsikt över fält, vatten och skog. Ninni och Lars driver pensionat Järnavik och lagar fantastisk mat & härlig fika till oss. 

Om retreatledarna:

Tilda och Emma träffades på en utbildning till Högkänsliga Intuitiva Yogalärare och kände båda en längtan efter att få skapa tillsammans. Tilda är samtalsterapeut och yogalärare som skapar space och omhändertagande. Tildas yoga är mjuk och intuitiv. Tildas ambition är att använda yogan som ett holistiskt verktyg för ett bättre liv. Hon kombinerar gärna yoga med naturen, och har ofta inslag av meditation och massage i sina klasser. 
Emma är yogalärare med fokus på närvaro och medvetenhet, för ett klarare sinne och en lugnare kropp. Emmas yoga präglas av inkännande mjukhet, grundande rörelser, mjuka flöden och stilla positioner. Emmas drivkraft är att inspirera och vägleda människor att utforska sina egna krafter och uppleva yogan som en tillåtande guide och en nyckel till att hitta kraften som finns inuti. Sedan 2019 håller Emma sina klasser på Infinite yoga i Malmö.

Anmäl dig:

Maila din anmälan till emmafmalmstrom@gmail.com och uppge ditt namn, den mailadress du vill bli kontaktad på och ditt telefonnummer, så återkommer vi snart till dig!