Boende

Välkommen till en plats du kan tillåta dig att bara vara

Pensionatet ligger precis vid hamninloppet i Järnavik med flera naturreservat precis utanför dörren. Vårt boende innefattar 11 rum med sammanlagt 32 bäddar, varav en loftlägenhet med fem sängar. Vi har fyra dubbelrum med havsutsikt och resterande rum är möblerade med våningssängar där varje rum är unikt.

Vi jobbar för att skapa en personlig och avslappnad atmosfär.

Vårt hållbarhetskoncept inspirerar oss till att möblera våra rum småskaligt och med återbruk i fokus. Lakan, handduk och städning inkluderas alltid i priset.

Vi erbjuder två allmänna kök där ni själva lagar er mat, samt en gemytlig matsal. Självklart kan ni sitta ner och avnjuta er måltid i vår trädgård.

Lyxvåning

Vi hyr ut en lyxvåning med två dubbelsängar och en enkelsäng där man har havsutsikt i nordöst och sydväst läge med stora umgängesytor. Våningen har en öppen planlösning med kök och vardagsrum samt tre balkonger. Morgonkaffet kan intas i morgonsol och rosévinet i solnedgången från den andra balkongen.

Bokningar endast genom vår hemsida och direktkontakt!

Vi vill uppmärksamma er om att vi kommer från och med nu endast har bokning genom vår hemsida och så klart hjälper vi även till genom Mail / sms eller telefonsamtal.
Vi har fått läggar ner booking.com för att kostnader och provision har blivit alldeles för höga och våt konto har också utsatts för bedrägeri.

Vi räknar med att detta ger också en bättre service till våra kunder genom en mera nära kontakt där vi kan hjälpa till med bokningar på ett mera service inriktat sett.

Hjärtligt välkomna att boka på vår hemsida eller var inte rädda att hör av er om det är några frågor .

Prislista exempel

Pris för en person – från 595kr /natt
Pris för två personer – från 895kr /natt
Pris för fyra personer – från 1695kr /natt
Dubbelrum 140cm säng – 1100kr /natt
Dubbelrum 180cm säng – 1495kr /natt
Loftlägenhet – 7000kr/vecka
Lyxvåningen – 12000kr /vecka

Hitta alla våra priser under Boka boende.

Parkering

Gratis parkering finns

Rökfritt

Endast vid angiven plats

Husdjur tillåtna

I särskilt utvalda rum

Wi-Fi

Daglig städning

Barnvänligt

Bar

Glassbar

Kafé på plats

Restaurang

Allmänt bad

Trädgård