Att äta

Sommaren 2020 öppnar vi vår Á la carte servering i hamnkrogen med fullständiga rättigheter igen. Vi tar emot beställningar eller catering för sällskap över 10 personer året runt och ordnar även olika temakvällar under året som dyker upp under nyheter eller på vår facebooksida. Glass och fika finns självklart.

Vi jobbar i största möjligaste mån med så lokalproducerade råvaror som möjligt och menyn anpassas efter säsongens råvaror av vår eminenta kökspersonal.

Järnaviks Hamnkrog

Vi har förstått behovet av att kunna få flera matupplevelser i området Järnavik. Vår hamnkrog är ytterligare en plats att kunna njuta av mat, dryck och natur. Sommartid som vintertid. Till vår första säsong har vi fått fullständiga rättigheter och öppnar i lite mindre skala. Vi har öppet för lunch fredag-söndag 12-17, samt fre-lör 18.30-22 för ’a la carte och bokning av bord. Vissa kvällar har vi även musikquiz, håll utkik under nyheter och facebook. Varmt välkommen till den lilla personliga krogen i hjärtat av Blekinge, precis vid havet, som designar mat efter säsongens råvaror  med det lilla extra.

Boka bord: info@pensionatjarnavik.se 

Glass på Havsstruten

Vi fortsätter att servera vår populära Ottoglass ifrån Åhus men kompletterar även med glass från Folkets Pops samt korv från Wiktor Ohlsson. 

Vår kaffeleverantör är numera Arvid Nordqvist. Kaffet passar till vårt järnaviksvatten. Dagens fika är alltid hemlagad, så slå er ner i vår trädgård och njut av fågelsång och lugnet i Järnavik.

Öppet 11-17 från 12/6 till och med 20/8.