Att äta

Hamnkrogen har endast öppet för à la carte löpande under sommarmånaderna. Resten av året tar vi emot beställningar eller catering för sällskap över 10 personer. Vi ordnar olika temakvällar under året som ni hittar i våra sociala kanaler. Ni hittar dem under ”evenemang” på vår facebooksida; pensionat järnavik AB  eller via instagramsidan; @pensionatjarnavik

Vi jobbar i största möjligaste mån med så lokalproducerade råvaror som möjligt och menyn anpassas efter säsongens råvaror av vår eminenta kökspersonal.

Järnaviks Hamnkrog

Vi har förstått behovet av att kunna få flera matupplevelser i området Järnavik. Vår hamnkrog är ytterligare en plats att kunna njuta av mat, dryck och natur. Sommartid som vintertid.  À la carte med bordsbokning för större sällskap är möjlig.  Temakvällar och provningar bokas via Tickster.com. Håll utkik via facebook och Instagram.Varmt välkommen till den lilla personliga krogen i hjärtat av Blekinge, precis vid havet, som designar mat efter säsongens råvaror med det lilla extra.

Boka bord: info@pensionatjarnavik.se 

                    Glass på Havsstruten

 Havsstruten med glass från Lejonet & Björnen och Il Primo gelato håller öppet helger fr o m Valborg fram till 17e juni. Efter det öppet alla dagar i veckan fram till 20e augusti. Vi uppdaterar via facebooksidan; Pensionat Järnavik AB och via instagramsidan; @pensionatjarnavik

 

 

 

                         Ölträdgården 

 Vi ville ha en bar med strandkänsla! Sommaren 2020 skeppades det hit tre ton sand och denna bar byggdes upp av återvunnet material. Detta blev ett populärt tillhåll för såväl stammisar som nya gäster. Här erbjuds sommartid en enklare meny, som exempelvis surdegspizza med lokala råvaror och lokala ölsorter från microbryggerier i Blekinge/ Skåne samt Åbros sortiment. Sand mellan tårna, solstolar, intima konserter och ”dagens drink” blev sommarens höjdpunkt! Vi återkommer med öppettider för sommaren 2022!