Att äta

Sommaren 2021 fortsätter vår Á la carte servering i hamnkrogen med fullständiga rättigheter igen. Vi tar emot beställningar eller catering för sällskap över 10 personer året runt och ordnar även olika temakvällar under året som dyker upp under nyheter eller på vår facebooksida. Glass och fika finns självklart.

Vi jobbar i största möjligaste mån med så lokalproducerade råvaror som möjligt och menyn anpassas efter säsongens råvaror av vår eminenta kökspersonal.

Järnaviks Hamnkrog

Vi har förstått behovet av att kunna få flera matupplevelser i området Järnavik. Vår hamnkrog är ytterligare en plats att kunna njuta av mat, dryck och natur. Sommartid som vintertid. Lunch 12:00-16:00 lör-sön fram till midsommar. Efter midsommar fram till 15 aug lunch ons-sön 12:00-16:00 samt Ala carte med bordsbokning ons-lör 17:30 – 21:00. Vissa kvällar har vi även musikquiz, håll utkik under nyheter och facebook. Varmt välkommen till den lilla personliga krogen i hjärtat av Blekinge, precis vid havet, som designar mat efter säsongens råvaror  med det lilla extra.

Boka bord: info@pensionatjarnavik.se 

Glass på Havsstruten

Vi fortsätter att servera vår populära Ottoglass ifrån Åhus men kompletterar även med glass från Folkets Pops. 

Vår kaffeleverantör är numera Arvid Nordqvist. Kaffet passar till vårt järnaviksvatten. Dagens fika är alltid hemlagad, så slå er ner i vår trädgård och njut av fågelsång och lugnet i Järnavik.

Öppet dagligen mellan 10-20 fram till och med 19/8.