Konferens & Event

Det unika i att ha en konferens eller ett event på Pensionat Järnavik är att ni kan vara här helt själva. Här kan ni andas frisk havsluft och varva stillasittande föreläsningar med exempelvis walk and talk i naturen eller ett outdoor office i vår trädgård. Ni kommer att få njuta av god hemlagad mat i vår alldeles egna Hamnkrog. Kombinera gärna er vistelse med att boka en paddeltur hos paddelkompaniet eller koka ditt eget kaffe över vår recyclade eldstad.

Till konferens ingår whiteboard, projektor, duk, papper, penna, vatten, frukt och kola från Hoby kolafabrik. Det finns tillgång till fritt wifi i alla lokaler.

Vi skräddarsyr konferens eller event efter era önskemål.  
Kontakta oss för en offert.

Vi har öppet för konferenser 20 Augusti – 15 maj, året runt.  Vi erbjuder konferensrum på Pensionat järnavik för max 28 personer och minimum 10 personer. Vi har även möjlighet att erbjuda en större lokal på Pagelsborgs gård på det omgjorda sädesmagasinet där vi max tar emot 70 personer.  

För dig som är intresserad av att abonnera pensionatet för ett event, kontakta oss så kommer vi på en bra lösning som passar just dig.