Boende

Pensionatet ligger precis vid hamninloppet i Järnavik med flera naturreservat precis utanför dörren. Vårt boende innefattar 11 rum med sammanlagt 32 bäddar, varav en loftlägenhet med fem sängar. Vi har fyra dubbelrum med havsutsikt och resterande rum är möblerade med våningssängar där varje rum är unikt.

Vi jobbar för att skapa en personlig och avslappnad atmosfär.
Vårt hållbarhetskoncept inspirerar oss till att möblera våra rum småskaligt och med återbruk i fokus. Lakan, handduk och städning inkluderas alltid i priset. 

Vi erbjuder två allmänna kök där ni själva lagar er mat, samt en gemytlig matsal. Självklart kan ni sitta ner och avnjuta er måltid i vår trädgård.

Exempel prislista

  • Pris för en person – från 595kr /natt
  • Pris för två personer –  från 895kr /natt
  • Pris för fyra personer – från 1695kr / natt
  • Loftlägenhet – 1995kr/natt eller 7000kr/vecka

Hitta alla våra priser under Boka nu.

Magasinet på Pagelsborgs Gård

Pensionat Järnavik har tagit över driften av magasinet på Pagelsborgs Gård. Där kan du uppleva gårdens lugn och bo i det ombyggda sädesmagasinet från sekelskiftet. Du bor precis bredvid Pagelsborgs egna naturreservat, Åsen. Magasinet har 14 bäddar fördelade på sju rum. Standarden är enkel och charmig med tillgång till gemensamt kök. Det finns fyra toaletter och två duschar som delas i korridor. Frukosten serveras på Pensionat Järnavik. Lakan och handduk ingår. Det finns också möjlighet att hyra hela magasinet för en eventuell fest eller konferens med max 70 personer.
Bokas via info@pensionatjarnavik.se